KLÍMA ÉS HŐSZIVATTYÚ • NEM SPÓROLNAK AZ ELŐNYÖKKEL

Ugyanakkor a klíma tudománya itt még nem áll meg: egyre több a piacon az olyan készülék, amely nemcsak a meleg nyári hónapokban, de a téli zimankó közepén is biztonságosan alkalmazható fűtéstámogató vagy azt kiegészítő eszközént. De egyre többen döntenek úgy, hogy kizárólag klímával fűtik fel az irodát, a műhelyt vagy az otthonukat. A klíma további előnye, hogy többféle típus közül választható ki az a verzió, ami tökéletesen kielégíti az előnyöket.

Ráadásul a prémium kategóriát képviselő hőszivattyú típusok valóban rengeteg előnnyel kecsegtetnek: éjszakai üzemmód, biztonságos és megbízható üzemelés akár -20 fokban is, akár 60 fokos meleg víz előállítása, szinte zajmentes működés, kiváló energiabesorolás, környezetkímélő működés, minimális ökolábnyom.

Márkától függően, a hőszivattyúkra akár 10 éves garancia is elérhető, ami tovább emeli a befektetés értékét. Hosszú távon – különösen napelemes rendszerrel kombinálva – teljes energiafüggetlenség érhető el, ami szintén nem elhanyagolható szempont egy energiaválság közepén.


De a hőszivattyú még nem minden. Cégünk ipari és kereskedelmi hűtők-, illetve hűtőkamrák, folyadékhűtők és szellőzőrendszerek kivitelezését is vállalja.